24 de gener del 2015

Entrevista amb la directora del XIII Congrés Internacional de Ciutats Educadores

Us facilitem una entrevista del Diari Ara a la directora del XIII Congrés Internacional de Ciutats Educadores, antonia Hernández, publicada el passat 13 de novembre.

Més de 750 persones de 190 ciutats de 34 països van participar en el XIII Congrés Internacional de Ciutats Educadores que es va celebra el passat 13 i 16 de novembre a Barcelona. Amb el lema “Una ciutat educadora és una ciutat que inclou”, participants de ciutats de tot el món varen presentarar projectes i van compartir experiències.

El lema del Congrés és Una ciutat educadora, una ciutat que inclou, en referència a la inclusió social, i els eixos bàsics en són la inclusió, la participació i la innovació. L’objectiu, segons l’organització, era compartir coneixements i experiències en la inclusió social, avançar en la construcció de ciutats més justes, fetes per a les persones i amb les persones.

entrevista

12 de gener del 2015

Què passa quan aterra un gran projecte com el Tàndem o el Magnet en un centre educatiu


Projectes com el Tàndem i el Magnet volen impulsar escoles amb baixa matrícula a partir d’una oferta educativa que trenca amb l’habitual per fer l’escola més atractiva. Els veiem com una gran oportunitat per als centres i els seus alumnes, però com ho viuen des de dins? Quines són les pors, les alegries i les dificultats que hi troben? Parlem amb la directora de l’Escola Josep Maria de Sagarra (projecte Magnet) i amb la directora de l’Escola Poblenou (projecte Tàndem). + info.